Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Το βιβλιοπωλείο Μυράτ, διατηρεί φυσικό κατάστημα από το 1990 στον Ασπρόπυργο, στην Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' 9.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Μυράτ βρίσκεται στον χώρο του βιβλίου από 1978, όπου και ο ίδιος δούλευε door-to-door πωλήσεις βιβλίου στην Θεσσαλονίκη. Πλέον, οι πωλήσεις door-to-door είναι αρκετά δημοφιλείς, μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων. 

Το 2019 ολοκληρώθηκε η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με γνώμονα, τις ίδιες πεποιθήσεις που μας χαρακτηρίζουν και στην φυσική πώληση: ποιότητα, οικονομία, ευγένεια, ειλικρίνεια και αμεσότητα.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα e-shop που να λειτουργεί όπως και η φυσική πώληση: με προτάσεις, εκπτώσεις και συνδυαστικά προϊόντα που, αποκλειστικά, διευκολύνουν τον καταναλωτή. 

Τέλος, πέραν του e-shop θα ήταν χαρά μας να μας επισκεφθείτε στο φυσικό κατάστημα, όπου διατηρούμε έναν ευχάριστο χώρο 200m2, γεμάτο βιβλία, χαρτικά, παιχνίδια, σχολικά, είδη b2b, είδη τεχνολογίας και πολλά άλλα!

Κατασκευή e-shop

Το e-shop κατασκευάστηκε από τον Μυράτ Νικόλαο, υιό του Κωνσταντίνου, χρησιμοποιώντας εργαλεία υψηλής τεχνολογίας και ασφάλειας για καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. 

Το περιεχόμενο του e-shop, αποτελεί ιδιοκτησία της ανωτέρω επιχείρησης και προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Ειδικά οι κωδικοί μηχανογράφισης της επιχείρησης Μυράτ, είναι καταχωρημένοι ως πνευματική ιδιοκτησία και η υποκλοπή διώκεται ποινικά.

Στοιχεία επιχείρησης


Εκτύπωση