Τρόποι Αποστολής - Πληρωμής

Τρόπος αποστολής

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών επιλογής της εταιρείας ή μέσω ΕΛΤΑ στη διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής. Ο πελάτης μπορεί επίσης να επιλέξει να παραλάβει δωρεάν τα προϊόντα από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας. Η εταίρεια διατηρεί δικαίωμα να αλλάξει/χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε Courier ανάλογα με τις ανάγκες της τρέχουσας περιόδου πάντα με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Τέλος, σε περιόδους περιορισμού ή αυξημένης κίνησης όπου οι Courier παρουσιάζουν φόρτο εργασίας, οι παραγγελίες ενδέχεται να παρουασιάσουν μεγάλες καθυστερήσεις. Το Βιβλιοπωλείο μας παραδίδει τα δέματα την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα στις ταχυμεταφορές για να περιοριστούν οι καθυστερήσεις. Για προϊόντα κατόπιν παραγγελίας και με μεγάλη καθυστέρηση θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία.

Διαδικασία ενημέρωσης εξέλιξης παραγγελίας

Για μας, η ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας σας αποτελεί προτεραιότητα.  Λαμβάνετε ενημέρωση για κάθε στάδιο προκειμένου να έχετε επίγνωση, αυξάνοντας την αλληλεπίδραση μαζί σας, σε ένα απρόσωπο ίντερνετ.

Κάθε παραγγελία αποτελείται από τα εξής στάδια ενημέρωσης, με αποστολή σχετικών email:

1) email δημιουργίας παραγγελίας: λαμβάνετε αυτοματοποιήμενο email κατά την δημιουργία της παραγγελίας σας.

2) email επιβεβαίωσης παραγγελίας: η παραγγελία σας θα επιβεβαιωθεί όταν είναι προς συσκευασία ή αν το προϊόν είναι κατόπιν παραγγελίας, όταν το παραλάβουμε.

3) email επιβεβαιώσης αποστολής; email όπου επιβεβαιώνεται η παράδοση της παραγγελίας σας στην Courier.

4) email με tracking number: νέο email όπου σας καταγράφουμε το tracking number (αριθμός αποστολής) της Courier, με Live link για να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματος σας! Σε κάποιες περιπτώσεις ο αριθμός αποστολής ζητείται κατά την παράδοση του δέματος. Στις τηλεφωνικές παραγγελίες το tracking number αποστέλλεται στο κινητό σας, με οδηγίες για το που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας.

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χρόνο, πάντα προσπαθούμε να βελτιώσουμε την αγοραστική σας εμπειρία, μειώνοντας την πιθανότητα λάθους και αυξάνοντας την ασφάλεια σας.

 

Εσωτερικό (εντός Ελλάδος)

Για παραγγελίες άνω των 50,01€ και έως 3κιλά τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω των 50€ και έως 3κιλά το κόστος διαμορφώνεται στα 3,00€.

Σε περίπτωση επιλογής αντικαταβολής το κόστος είναι +2,50€ ανεξαρτήτως δωρεάν μεταφορικών ή μεταφορικών με χρέωση, καθώς η αντικαταβολή είναι υπηρεσία της courier (μεταφορά και προστασία-ασφάλεια χρημάτων), η οποία χρεώνεται πάντα.

Κάθε επιπλέον κιλό, άνω των 3κιλών ακριβώς, κοστίζει 1,30€.

Τα περισσότερα προϊόντα αναγράφουν πάνω κιλά και το σύνολο υπολογίζεται αυτόματα. Σε περίπτωση υπέρβασης των 3κιλών ακριβώς, και όπου κάποιο προϊόν που αγόρασε ο καταναλωτής δεν αναγράφει βάρος ή έχει γίνει κάποια μέτρηση λάθος, θα προηγηθεί επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή για την παραπάνω χρέωση.

Σε περίπτωση όπου ο καταναλωτής αγοράσει προϊόντα αξίας μεγαλύτερης των 70,01€ και τα κιλά υπερβαίνουν τα 3, τότε θα χρεωθεί την διαφόρα 1,30€ για κάθε παραπάνω κιλό από τα 3 κιλά.

Τα ανωτέρω ποσά παραγγελιών, αφορούν τελική αξία μετά εκπτώσεων.

Στα παραπάνω έξοδα αποστολής αλλά και στις χρέωσεις των επιπλέον κιλών, συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και σε όλες τις τιμές των προϊόντων εντός e-shop.

Όσα προϊόντα έχουν έκπτωση web (σχετικό badge ή αναφορά στην περιγραφή του προϊόντος), είναι προσφορές για αγορές μόνο μέσω του e-shop. Στο κατάστημα ενδέχεται να ισχύει διαφορετική έκπτωση άλλης κλίμακας ή μηδαμινή. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής κάνει παραγγελία μέσω του e-shop και επιλέξει αγορά προϊόντος με web έκπτωση αλλά και παραλαβή από το κατάστημα, τότε θα επωφεληθεί της έκπτωσης web, ανεξαρτήτως του τρόπου παράδοσης. Τέλος, ενδέχεται προσφορές του καταστήματος να μην περιέχονται στο online κατάστημα, αλλά και να αλλάζουν χωρίς κάποια προειδοποίηση, ανάλογα την περίοδο και τις τρέχουσες συνθήκες.

 

Εξωτερικό (εκτός Ελλάδος)

Οι αποστολές σε προορισμούς εκτός της ελληνικής επικράτειας, ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας, επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο των Ελληνικών Ταχυδρομείων ( www.elta.gr ) και εξαρτώνται από το βάρος του δέματος αποστολής και τη χώρα προορισμού.

Δυνατότητα αποστολής σε όλες τις Βαλκανικές χώρες και Κύπρο. Τα δέματα θα σταλούν στην εκάστοτε χώρα με αεροπλάνο. Δυνατότητα πληρωμής μόνο με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζίκο λογαριασμό. Οι λογαριασμοί θα σας εμφανιστούν στο τέλος της παραγγελίας. Απαραίτητη προϋπόθεση σε περίπτωση κατάθεσης, η αποστολή της απόδειξης με e-mail, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται σε παραγγελίες εξωτερικού.

Τρόπος πληρωμής

Η εξόφληση των σχετικών παραστατικών - τιμολογίων γίνεται:

  • με αντικαταβολή τοις μετρητοίς
  • με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας.
  • με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας γίνεται μόνο μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης.

Παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες και άνω των 500€ (προ ΦΠΑ) προς επιχειρήσεις, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της φορολογικής νομοθεσίας μπορούν να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

 

Οι λογαριασμοί κατάθεσης είναι οι εξής:

Όνομα κατόχου: Μυράτ Κωνσταντίνος - Murat Constantin

Εθνική Τράπεζα: Αριθμός Λογαριασμού: 20040077941, IBAN: GR7901102000000020040077941

Eurobank: Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0056.01.0201321792, IBAN: GR7102600560000010201321792

Alpha Bank: Αριθμός Λογαριασμού: 185002320001220, IBAN: GR3201401850185002320001220

Πειραιώς: Αριθμός Λογαριασμού: 6566-116978-038, IBAN: GR3801715660006566116978038


Εκτύπωση